ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ SITE
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
| More
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Λάμψη και υποσχέσεις στην παρουσίαση

 

  Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και με περισσότερους από 2.000 φιλάθλους στις κερκίδες έγινε στις Σέρρες η εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας του Πανσερραϊκού για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα έγινε και η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Νέων. Σαφώς πιο "προσγειωμένος" ο πρόεδρος της ομάδας αυτή τη φορά μίλησε μόνο για παραμονή και κράτησε "χαμηλά την μπάλα" προστατεύοντας τον ίδιο και την ομάδα από πικρόχολα σχόλια.

 

  Οι φίλαθλοι του συλλόγου δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για την επιστροφή της ομάδας στη superleague, με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε., Πέτρο Θεοδωρίδη να λέει:  "Στις 12 Απριλίου στον αγώνα που αποχαιρετούσαμε τη superleague όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι πολύ γρήγορα θα επανέλθουμε και την υπόσχεση αυτή την τηρήσαμε. Εκείνη η χρονιά μας δίδαξε πολλά και φέτος προχωράμε δυναμικά. Ήδη ολοκληρώθηκαν δώδεκα μεταγραφές και δύο ανανεώσεις και προχωρούμε, δεν σταματάμε, θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στα μεταγραφικά. Θέλουμε πάντα ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα".

  Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανσερραϊκού που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα είναι και πάλι ο 12ος παίκτης. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι ο Πανσερραϊκός και του χρόνου θα είναι εκεί που του αξίζει, στη superleague".  Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα: "Πέρυσι περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις αλλά ευτυχώς ήταν πετυχημένη στο τέλος. Κρατάμε αυτό και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι μια νέα χρονιά και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα …πόδια μας ώστε η ομάδα μας να μην ξανατραβήξει ότι πέρασε πριν από δύο χρόνια. Ευχόμαστε η νέα εταιρεία που μας "ντύνει" να μας φέρει τύχη και όλοι μαζί σ' ένα γεμάτο γήπεδο να πέσουμε στη "μάχη" της superleague".
 


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ